Prijs Samsung Galaxy Note 3. De adviesprijs van de Samsung Galaxy Note 3 met een intern geheugen van 32 GB is 749 euro. Het toestel is verkrijgbaar vanaf 25 september.

Prijs Samsung Galaxy Note 3

De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 is op 4 september na lang wachten officieel aangekondigd door Samsung. Het toestel ligt officieel vanaf 25 september in de Nederlandse winkels. De prijs van de Samsung Galaxy Note 3 is afhankelijk van het intern geheugen. Er zijn namelijk twee varianten van het toestel. De ene Samsung Galaxy Note 3 heeft een intern geheugen van 32 GB en de ander 64 GB. De Samsung Galaxy Note 3 met een intern geheugen heeft een adviesprijs van 749 euro. De prijs van de 64 GB is echter nog niet bekend, maar we gaan er vanuit dat het toestel met 64 GB intern geheugen ongeveer 100 euro duurder zal zijn dan de 32 GB.

De Samsung Galaxy Note 3 heeft een 5,7 inch Full HD Super AMOLED scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Qua uiterlijk lijkt het toestel erg veel op de Samsung Galaxy S4. Echter, heeft de Samsung Galaxy Note 3 iets meer scherpere hoeken dan de S4, waardoor het toestel rechthoekig lijkt. In vergelijking met de Samsung Galaxy Note 2 is de Samsung Galaxy Note 3 niet erg veel groter geworden. De Samsung Galaxy Note 2 heeft namelijk een 5,55 inch scherm. Het toestel is in vergelijking met de Note 2 wel dunner geworden. De dikte van de Samsung Galaxy Note 3 is slechts 8.3 mm en is 1.1 mm dunner dan de Note 2. Qua applicaties en functionaliteiten verschilt het toestel ook niet veel van de Samsung Galaxy S4. De Samsung Galaxy Note 3 beschikt ook over alle nieuwe en top functionaliteiten van Samsung, zoals Group Play, S Translator, Air Gesture, Air View, S Health, Dual Cam, Samsung KNOX, Smart Scroll, Smart Pause en nog veel meer. Het fijne aan de Samsung Galaxy Note 3 display is ook dat het zowel met een S Pen als met je vinger te besturen is. Ook in de winter kun je zelfs met je handschoenen aan je toestel besturen. Lees de overige Samsung Galaxy Note 3 specificaties hier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Prijs Samsung Galaxy Note 3, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>